Országos Magyar Méhészeti Egyesület

Logó tervezése

OMME Logó

Ügyfél : Országos Magyar Méhészeti Egyesület

 

Logó I.:

Fiatalos, dinamikus irány, aminek a komplexitása az OMME mozaikszó kirajzolódásában rejlik, hiszen a logóban elrejtettük a betűket. Az egyedi vonalvezetéssel és azok éles irányváltásaival egy különleges formavilágot kapunk. Az embléma központi eleme szándékosan a méh, mert ezt az emberek azonnal a mézzel azonosítják. A komplex értelmezésen túl a logó megjelenését tekintve egy egyszerű vonalvezetésű, letisztult, mai trendeknek megfelelő képet alkot.

Logó II.:

Az eredeti logót újragondolva próbáltunk egy mai, egyszerűen dekódolható, sokak számára felismerhető formavilágot megalkotni. Ebből kiindulva a pályázati anyagunkban bemutatott logótervünk letisztultsága és a visszafogott vonalvezetése valóban egy mindenki számára szerethető designt eredményezett. Az embléma központi eleme a méh, hiszen ez az a szimbólum, amivel fókuszban tarthatjuk a minőségi magyar mézet. Az íves vonalvezetést körkörös formák felhasználásával terveztük meg, a minél természetesebb, szerethetőbb logó érdekében.

Logó III.:

A logónk alapja egy jól ismert természetes elem. Erős, tekintélyt parancsoló, mégis barátságos alak, amit a mesevilágból kölcsönöztünk. Központi elemként felhasználva egy szerethető, jó értelemben véve gyermeki logót alkottunk meg, utalva benne a medve-méz elválaszthatatlan párosára. Utalva a hazai méz páratlan minőségére egy alternatív logóban a magyar zászló is helyet kapott az embléma hátterében.

2020 IS All Rights Reserved